Kazinczy Győr

AKTUÁLIS EGYÉB INFORMÁCIÓK

Adatvédelmi információk:

Tájékoztató a tantermen kívüli digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről ITT

Útmutató a tantermen kívüli digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezeléshez ITT


A menzával kapcsolatos információk:

A 2020/21-es tanév ebédrendelésével kapcsolatos legfrissebb információ, hogy a GEK azt kéri, hogy gyermekenként EZT a nyilatkozatot kitöltve június 20-ig mindenki küldje vissza, hogy pontosan tudják, hogy hány fő igényel az iskolában szeptemberre étkezést.


Felvételi jegyzék:

0008 NYOLC ÉVFOLYAMOS KÉPZÉS – a gimnáziumba jelentkezők felvételi eredményei ITT

0001 ANGOL EMELT SZINTŰ NÉGY ÉVFOLYAMOS KÉPZÉS – a gimnáziumba jelentkezők felvételi eredményei ITT

0002 NÉMET EMELT SZINTŰ NÉGY ÉVFOLYAMOS KÉPZÉS – a gimnáziumba jelentkezők felvételi eredményei ITT

0005 ANGOL NYELVŰ ELŐKÉSZÍTŐ KÉPZÉS – a gimnáziumba jelentkezők felvételi eredményei ITT

0006 NÉMET NYELVŰ ELŐKÉSZÍTŐ KÉPZÉS – a gimnáziumba jelentkezők felvételi eredményei ITT


Beiratkozás:

  • 5. évfolyamba 2020.06.22-én, hétfőn, 14.00-18.00-ig
  • 9. évfolyamba 2020. 06.23-án, kedden, 14.00-18.00-ig

A beiratkozással kapcsolatos általános információkelérhetőek ITT

A felvételi lista elérhető ITT


Kiscsoportos felügyelet:

Tisztelt Szülő!

Ahogy az Ön előtt is ismert, a koronavírus terjedése miatt a Kormány a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött 1102/2020. (III.14.) sz. határozatában, melynek értelmében 2020. március 16-ától a tanulóknak tilos az iskola oktatási célú látogatása. A tantermen kívüli munkarend időtartama alatt a tanulók kerüljék a csoportos találkozásokat, programokat. Felügyeletüket a szülőknek, családoknak kell megszervezni, de egyáltalán nem javasolt, hogy idős korú rokon, nagyszülő vigyázzon a gyermekre.

2020. március 16. napjától a szülők igényei alapján, különösen indokolt esetben munkanapokon megszervezzük a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek, s ez a felügyelet nem jelenti iskolai foglalkozás megtartását. Indokolt eset lehet elsősorban például az, ha a szülő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. De elsődleges a gyermek otthoni felügyelete, hiszen tilos az iskolalátogatás! Az pedig a majdani igények függvénye, hogy egyes településen mely intézmények vonatkozásában helyileg hol kerül megszervezésre az ügyelet, melyről az igények összesítését követően fogunk tájékoztatást közzétenni. Felhívom figyelmét, hogy a gyermek ügyelet helyszínére történő eljutásáról a szülőnek kell gondoskodni.

KÉREM, MA DÉLELŐTT 11 ÓRÁIG JELEZZE A 96/526-061-ES TELEFONSZÁMON, HA IGÉNYT TART A GYERMEKFELÜGYELETRE!

Kérem, hogy a felügyelet igénylésével csak rendkívüli és különösen indokolt esetben éljen a gyermekek és mindannyiunk biztonsága érdekében. A tanulmányok tantermen kívüli, digitális munkarendben történő folytatásával kapcsolatban rövidesen tájékoztatjuk. Az iskolaépületben munkanapokon kizárólag vezetői ügyeletet tartunk. Együttműködését köszönöm.

Németh Tibor intézményvezető